Отборите на ЦСКА и Арда завършиха при резултат 0:0 в мач от

...
Отборите на ЦСКА и Арда завършиха при резултат 0:0 в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА и Арда завършиха 0:0

Отборите на ЦСКА и Арда приключиха при резултат  0:0  в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. През първото полувреме нямаше попадения.

Във втората част имаше много повече положения, само че в последна сметка до гол не се стигна и двата отбора взеха по една точка от срещата на " Българска Армия ".

Първото по-сериозно състояние бе направено от Хайнц в 18-ата минута. Норвежкият халф овладя пред наказателното поле, бутна си топката във вътрешността и стреля с десния крайник по земя на сантиметри около дясната греда.

Арда отговори с следващ анбег на Станислав Иванов отдясно, който още веднъж, както и няколко минути по-рано, бе спрян с нарушаване от Шакич, за което бранителят получи жълт картон.

В 33-ата минута гостите на два пъти внесоха напрежение пред вратата на ЦСКА. Първо Махмутович със сетни сили почисти рисково центриране към Боруков в корнер. След неговото осъществяване Цонев овладя и стреля фалцово под ъгъл, а Бусато реши да не рискува и мазета в нов корнер.

Пет минути по-късно Господинов избави добър шут на Назон. Таранът овладя дълъг пас, финтира Окезие и стреля с десния крайник, само че стражът на Арда мазета. В 39-ата минута пък Махмутович остана безусловно непокрит след центриране от корнер, само че ударът му с глава от пет-шест метра фронтално против вратата излезе в навън.

В заключителните секунди на първата част Фаетон стреля не доста мощно, само че тъкмо към долния ляв ъгъл на вратата на гостите, само че Господинов плонжира и мазета.

Три минути след почивката Иванов се измъкна от Вион, който размени на полувремето Шакич, и насочи мощен удар по земя, Бусато мазета, само че право в краката на крилото. Той от своя страна опитва пас към съотборник, само че не сполучи.

ЦСКА отговори с рисков шут на Хайнц, който след рикошет излезе в корнер.

След час игра гостите получиха право да изпълнят фал. Цонев центрира в наказателното поле, където Крачунов насочи доста рисков удар с глава около лявата греда. В последна сметка даже да бе отбелязал, попадението нямаше да има, тъй като страничният арбитър подвигна флага за засада.

В 70-ата минута домакините бяха покрай разкриване на резултата. Резервата Естрада нахлу в наказателното поле и насочи шут към близкия ъгъл, топката рикошира в тялото на Сако и се отби в лявата греда, след което излезе в тъч.

Четвърт час преди края Тунгара овладя пред наказателното поле на домакините, завъртя се на 180 градуса и шутира, а след рикошет топката отиде в корнер.

В 78-ата минута " сините " като по знамение не откриха резултата. Котев откри Иванов, който преодоля Махмутович и излезе очи в очи с Бусато, само че стражът на " алените " избави своите от гол.

Осем минути по-късно Арда още веднъж имаше добра опция да вкара. Боруков приключи отлична офанзива с шут от 17-18 метра, който излезе в навън.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР